Ontstaan van VHZD

Van Houten Zorg en Dienstverlening is begin 2016 opgericht door Laszlo van Houten. Vanuit zijn achtergrond in de sport wereld hield hij elk jaar zijn EHBO certificaten bij. In de loop der jaren vond er een transitie plaats van het up to date houden van zijn certificaten naar het certificeren van anderen.

Onze mensen

De mensen van Van Houten Zorg en Dienstverlening worden regelmatig bijgeschoold en gaan mee in de allernieuwste trens en ontwikkelingen. Ook onze partners worden zorgvuldig geselecteerd. Bij Van Houten Zorg en Dienstverlening zijn u en uw mensen in goede handen.

Oprichter Laszlo van Houten

De oprichter van Van Houten Zorg en Dienstverlening, Laszlo van Houten, heeft al sinds jonge leeftijd bijzonder veel interesse in de zorg. Zijn drive om mensen te helpen, is terug te zien in zijn manier van handelen. Laszlo van Houten is verpleegkundige in opleiding. Daarnaast is hij gecertificeerd instructeur voor: BLS, PBLS, AED & EHBO.

Het is fijn mensen te kunnen helpen.

Helaas is het in praktijk meer dan één keer voorgekomen dat Laszlo van Houten mensen op straat heeft geholpen. Het is fijn als je mensen kunt helpen, per slot verrekening word ik zelf in geval van nood graag ook geholpen.

Reanimeren kan iedereen leren.

Het is geen hogere wiskunde, een reeks handelingen die bijna door alle volwassen personen kan worden uitgevoerd.

Eigen materialen

Van Houten Zorg en Dienstverlening beschikt over een breed scala eigen materialen. Zowel voor trainingsdoeleinde als EHBO toepassingen heeft de organisatie voldoende materiaal voorradig.

Voor reanimatie trainingen zijn oefenpoppen aanwezig en beschikken wij over een AED die geschikt is voor trainingsdoeleinde.

Voor EHBO op uw evenementen, beschikken wij over een volledige EHBO uitrusting. Van Houten Zorg en Dienstverlening kan indien gewenst een complete EHBO post leveren voor uw evenement.

Interesse in VHZD? Vraag  vrijblijvend naar de mogelijkheden!