Onze Trainingen:

Zorg dat uw mensen in geval van nood, weten wat zij moeten doen! Zorg dat uw mensen geschoold zijn door Van Houten Zorg en Dienstverlening. Alleen dan weet u zeker dat het goed zit!

Met trainingen die door VHZD worden verzorgd, kunnen door het Oranje Kruis geaccrediteerde certificaten worden behaald.

Training op locatie

Trainingen worden zowel bij u op locatie als in onze trainingsruimte verzorgd. Voor uw mensen is opleiding in een vertrouwde omgeving prettig.

EHBO Trainingen

Van Houten Zorg en Dienstverlening verzorgt EHBO opleidingscursussen Basis en de daarbij behorende vervolgcursussen.

Gecertificeerd

Onze mensen zijn gecertificeerd om uw organisatie te trainen en uiteraard ook om EHBO te verlenen op uw evenement

Lotus trainingen

Door noodsituaties zo echt mogelijk na te bootsen, worden uw mensen op een effectieve manier voorbereid op datgeen waar zij mee geconfronteerd kunnen worden in geval van nood.

Reanimatie & AED opleidingen

– BLS;
– vervolg BLS;
– PBLS;
– kinder reanimatie.

EHBO op evenementen

Coördinatie:

Van Houten Zorg en Dienstverlening kan u tijdens uw evenement volledig ontzorgen op gebied van EHBO. Bij alle formele openbare en gesloten evenementen bent u verplicht minimaal 2 EHBO’ers in uw midden te hebben. Evenementen tot 2.000 bezoekers kunnen wij met onze eigen mensen en materialen volledig voor u verzorgen. Voor evenementen groter dan 2.000 bezoekers, hebben wij zorgvuldig partners geselecteerd met wie wij samenwerken.

EHBO ondersteuning:

Regelmatig komt het voor dat organisaties zelf EHBO’ers hebben. Per 500 bezoekers heeft u op uw evenement 2 vakkundige EHBO’ers nodig. Bij Van Houten Zorg en Dienstverlening kunt u al ondersteuning krijgen in uw EHBO team vanaf 1 EHBO’er.

BLS

BLS staat voor Basic Life Support, ofwel reanimeren. Zorg dat ook uw mensen kunnen reanimeren. Zorg dat uw mensen zijn opgeleid door Van Houten Zorg en Dienstverlening!

Groepsomvang

Onze trainingen zijn gebaseerd op een groepsomvang van minimaal 6 personen tot 12 personen.

Vervolg BLS

Om een behaald BLS geldig te houden, moet de BLS training jaarlijks worden herhaald. Van Houten Zorg en Dienstverlening is ook uw adres voor het verlengen van uw BLS certificaat.

Certificering

  1. Training door Van Houten Zorg en Dienstverlening
  2. Examen Oranje Kruis
  3. Certificering door Oranje kruis
  4. Uitreiking certificaat door Van Houten Zorg en Dienstverlening

Vergoeding

Geïnteresseerd in een reanimatie of EHBO opleiding? De kans is groot dat uw zorgverzekering dit net als wij stimuleert! Veel zorgverzekeringen vergoeden en groot deel of de gehele cursus. Neem contact op en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Interesse in diensten van VHZD? Vraag  vrijblijvend naar onze tarieven!